Кіровоград: засудженно учасників організованої групи

Серпень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Прокуратурою підтримано державне обвинувачення у судовому розгляді кримінальної справи відносно п’ятьох кіровоградців, які займались незаконним придбанням, зберіганням та збутом наркотичної психотропної речовини – метамфетаміну, у великих розмірах.

 

Налагодив такий «бізнес» ніде не працюючий кіровоградець. Він залучив до свого угрупування ще чотирьох осіб, які займалися безпосередньо придбанням та реалізацією психотропної речовини. Сам організатор виступав у ролі керівника та розпорядника грошовими коштами, отриманими від збуту наркотиків.
Вказана організована група діяла на території Кіровограда півроку. Під час затримання зловмисників працівниками правоохоронних органів було вилучено понад 160 г. метамфетаміну.
Згідно вироку Кіровського районного суду м. Кіровограда, учасники угрупування отримали від 9 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі, члени злочинної групи оскаржують вирок у апеляційній інстанції.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool