Кіровоград: засуджені до позбавлення волі отримали документи

Липень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Засуджені до позбавлення волі у Кіровоградській виправній колонії № 6 отримали паспорти громадяни України

 Документи вручила завідувач Ленінського районного сектору у м. Кіровограді УДМС України в області Ольга Люненко за участі заступника начальника Управління Державної пенітенціарної служби в області підполковника внутрішньої служби Павла Крамарова та голови правління обласної громадської організації «Територія успіху» Інги Дуднік.
Цього разу 16 засуджених отримали паспорти замість втрачених. Нині у підрозділі УДМС знаходяться матеріали щодо відновлення паспортів 10 засудженим.
Під час зустрічі засуджені мали змогу проконсультуватись щодо оформлення паспорту громадянина України, реєстрації місця проживання після звільнення з колонії тощо.
У подальшому планується проведення таких заходів регулярно. Наразі адміністрацією виправного закладу здійснюється підготовка документів 213 засудженим до позбавлення волі для оформлення паспортів громадянина України. Сприяє у зборі документів і громадська організація «Територія успіху» та допомагає сплатити державне мито за оформлення документа замість втраченого засудженим, які не мають такої змоги.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool