Кіровоград: заступник міського голови оприлюднив результати громадського опитування

Жовтень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1984 | Коментарі: 0

Результати громадського опитування щодо перейменування міста Кіровограда та протокол територіальної міської комісії з опитування  мають бути подані на розгляд Верховної Ради України рішенням Кіровоградської міської ради.

Про це повідомив заступник міського голови Сергій Колодяжний під час прес – конференції сьогодні, 27 жовтня.
Сергій Колодяжний оприлюднив результати громадського опитування, яке відбулося у Кіровограді 25 жовтня у 107 пунктах його проведення.

За інформацією заступника міського голови, 48 983 кіровоградці отримали на руки бюлетені для голосування. 112 бюлетенів у скриньках не дорахували, очевидно їх розібрали на сувеніри, ще 3120 бюлетенів були визнані недійсними, відзначив Сергій Колодяжний. 45863 мешканці міста висловили свою підтримку одному із семи варіантів майбутньої назви обласного центру. Голоси розподілилися наступним чином: Єлисаветград - 35 153, Інгульськ – 4 303, Златопіль– 3 509, Кропивницький – 1 218, Благомир – 708, Ексампей – 624, Козацький – 286.

Сесія, на якій буде розглядатися проект рішення міської ради щодо взяття до відома результатів громадського опитування і передачі їх до Верховної ради України відбудеться 28 жовтня. Початок засідання - о 12.00.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool