Кіровоград: заступник губернатора відвідав ветеранів-афганців, які лікуються в обласному госпіталі для ветеранів.

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

Посадовець разом з головним лікарем закладу Геннадієм Сябренком оглянув «афганські» палати у кардіологічному відділенні медзакладу, які оснащено усім необхідним, щоб колишні воїни почувалися тут комфортно – світлі та просторі приміщення, з сучасними санвузлами, холодильниками, кондиціонерами та телевізорами.

Також Віктор Рєзнік взяв участь в урочистостях до 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану, вручив воїнам-інтернаціоналістам подарунки, а медичному закладу, спеціально для нової «афганської палати» – телевізор.
– Якісний соціальний та медичний захист ветеранів війни, у тому числі учасників бойових дій на території інших держав, та членів їх сімей – ключове завдання Президента України владі на місцях. Обласна влада й надалі опікуватиметься усіма ветеранами, докладатиме максимум зусиль, щоб учасники бойових дій відчували постійну підтримку та увагу з боку влади – на цьому наголосив Віктор Рєзнік під час відвідування госпіталю.
Сьогодні у медичній установі для воїнів-інтернаціоналістів створено справді гарні умови, вони у повному обсязі та на безкоштовній основі забезпечені медичними препаратами, якісним харчуванням, ними повсякчас опікуються кращі лікарі та медичний персонал. А після того, як у госпіталі з’явилися комфортні, добротно обладнані палати для воїнів-інтернаціоналістів, дедалі більше наших земляків обирають для лікування не спеціалізовану медичну установу для воїнів-афганців, що розташована у Пущі-Водиці під Києвом, а саме Кіровоградській госпіталь для ветеранів Великої Вітчизняної війни, адже тут й додому ближче, і якість медичного обслуговування та умови перебування теж на високому рівні.
Керівник медустанови Геннадій Сябренко повідомив, що на сьогодні у госпіталі триває ІІ черга ремонтних робіт, що передбачає також створення іще двох палат для афганців у кожному відділенні лікарні. Наразі дві такі палати відремонтовано та введено в експлуатацію.
За словами головлікаря, у подальшому, за потреби, кількість таких палат може бути збільшена.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool