Кіровоград: запрошуємо на майстер-клас «Розмаїття квітів»

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

9 квітня 2013 року о 14.30 в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбудеться третє засідання клубу «Дивосвіт» під назвою «Розмаїття квітів».

Гостею клубу стане Віра Несторівна Кравченко, член творчого громадського об’єднання «Єлисаветградський узвіз».
Завдяки великій барві кольорів бісеру ми називаємо вироби з нього фантазійними. Можливості маленької бісеринки воістину безмежні. Неможливо не дивуватися витонченості виробів, і сьогодні жодна жінка не обходиться без нього. Чи то потрібно прикрасити сукню, чи створити вишукану прикрасу до костюму, щоб зробити його унікальним.
В процесі творення виробів з бісеру майстриня Віра Несторівна хоча і користується схемами з книг, все одно приносить щось своє, оригінальне, притаманне тільки їй. Роботи майстрині вражають неординарністю і натхненням, оригінальністю і самобутністю.
Майстриня із задоволенням поділиться своїми знаннями з клубівцями та гостями засідання та надасть їм кілька порад по роботі з сонячними намистинками – бісером.
Отже, завітайте на майстер-клас по виготовленню квітів з бісеру власноруч, і Ви створите свій неповторний шедевр під керівництвом знаної майстрині.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool