Кіровоград: запрошуємо дітей

Жовтень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей:

19 жовтня - «Бука» М.Супонін (лауреат Міжнародного театрального фестивалю «HOMO LUDENS» (Граюча людина) у м. Миколаїв)
Рекомендований вік – від 4 років

Інтерактивна казка-гра, у якій маленьке Зайченя зовсім не хоче ні з ким товаришувати. Завжди чимось невдоволений, сидить набурмосений і на усі пропозиції звірят лише бубонить щось собі під ніс. Саме за це і прозвали його Букою.
Та одного разу, зустрівшись із Вовком, він потрапляє у таку халепу, вибратися з якої можна лише за допомогою справжніх друзів.

20 жовтня – «Веселі ведмежата» М. Поливанова
Рекомендований вік для перегляду – від 3 років

Добре відпочивається маленьким ведмежатам влітку у Бабусі й Дідуся.
Та виховний процес не зупиняється ні на хвилину: раненько вставати, ліжка застеляти, личка умивати, миски прибирати і ще й чарівні слова не забувати. За гарну поведінку онучат старенькі збираються придбати їм подарунки і вирушають на базар. Та на ведмежат, що залишилися самі вдома, чекають різні випробування.

Початок вистав – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool