Кіровоград: запрошуємо мешканців та гостей міста разом весело провести дозвілля

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста разом весело провести дозвілля, відвідавши вистави театру для дітей:

12 жовтня – вистава з ростовими ляльками «Таємнича знахідка»
за п’єсою Н.Педько
Рекомендований вік для перегляду – з 3 років
Продовження історії про двох найкращих друзів, Луні і Дракошу, які відправляються у захопливу подорож за скарбами. Дорогою вони знайомляться з новими мешканцями казкової країни. Віднині їхніми друзями стають кумедні кульки(смішарики): Лосик, Нюша та Їжачок, а також губка Боб, Зайчик і Ведмежатко. Зрозумівши, що справжній скарб – це вірні друзі та їхня підтримка і допомога, герої разом весело зустрічають свято.

13 жовтня – «Сонечко та сніговички» О.Веселов
Рекомендований вік для перегляду – з 5 років
Лірична казка про добрих сніговичків, які дуже хотіли якомога довше пожити на світі, тому відправилися на пошуки Сонечка з проханням не приходити навесні. Дорогою вони зустріли бідних звірят, які страждали від холоду і голоду. Зрозумівши, що кожне живе створіння мріє про тепло, сніговички, не роздумуючи, просять Сонечко швидше зігріти землю і всіх нових друзів. Вистава вчить співчувати і допомагати ближнім.
Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав на стаціонарі проводяться ігрові програми для дітей
з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool