Кіровоград: запрошення на цікаві вистави для дітей

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста відвідати цікаві вистави для дітей у суботу та неділю о 12 годині.

27 жовтня - вистава "Соломяний бичок та рок-група "Козачок" В. Нестайко.

Весела інтерпретація українських народних казок на основі „Солом’яного бичка”. Сумно Дідові самому жити. Забажалося йому розваг, і створив він декілька музичних інструментів. От тільки грати на них нікому. Тут і приходить на допомогу Солом’яний бичок зі смоляним бочком. Зібралися звірі у рок-групу, навіть кредит узяли у „Рябобанку”, та й почалося веселе життя.

28 жовтня - вистава "Лисичка - сестричка і вовк-панібрат" В. Нестайко.

Вистава, за мотивами української народної казки, допомагає глядачам побачити і зрозуміти усю підступність, жадібність та хитрість рудої Лиски, яка, навіть, Вовчика–братика довела своїми порадами до великих неприємностей.

Після вистав проводяться ігрові програми з врученням солодощів. Чекаємо вас у чарівному світі казки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool