Кіровоград: заклади освіти та охорони здоров'я готові до опалювального сезону (відео)

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Заклади освіти за охорони здоров'я міста Кіровограда готові до опалювального сезону. Про це повідомив на прес-конференції у міській раді заступник міського голови Вадим Дрига.

За словами начальника управління освіти Лариси Костенко, основна частина закладів освіти міста забезпечується теплопостачанням централізовано. Дванадцять навчальних установ мають власні котельні, одна - опалюється твердим паливом.
Лариса Костенко зазначила, що підключення загальноосвітніх навчальних закладів до теплопостачання відбудеться після завершення шкільних канікул, 1 листопада. На даний час автономна котельня працює лише в дитячому будинку “Барвінок”. У цьому закладі діти перебувають цілодобово.
За інформацією начальника управління охорони здоров'я Оксани Макарук, заклади охорони здоров'я на сто відсотків готові до отримання послуги теплопостачання. У медичних установах проведені заходи по енергозабезпеченню та гідравлічні випробування систем опалення. Усі заклади охорони міста отримали акти готовності до опалювального сезону, який розпочнеться у кінці жовтня на початку листопада.
Зараз опалюється пологовий будинок №1. Дана медична установа має власну котельню. Її вмикають у нічний час задля підтримання нормованої температури.

Джерело, фото, відео Ігоря Філіпенка

Предлагаем полное видео с этой пресс-конференции


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool