Кіровоград: задоволено два позови прокурора міста в інтересах держави

Травень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

Прокуратурою міста Кіровограда пред’явлено позов в інтересах Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області до ТОВ «Созидатель – 1» про стягнення збитків, заподіяних довкіллю внаслідок порушення законодавства про відходи на загальну суму більше 165 тис.грн.

Підставою для звернення до суду з позовом слугувало нарахування екологічною інспекцією збитків, завданих ТОВ «Созидатель-1» внаслідок засмічення земельної ділянки побутовими відходами.
Разом з тим, прокуратурою м. Кіровограда пред’явлено позов в інтересах міської ради до вже вищезгаданого ТОВ «Созидатель-1» про визнання недійсним договору оренди землі, укладеного між Кіровоградською міською радою та ТОВ «Созидатель-1», та зобов’язання повернути земельну ділянку площею понад 1.5тис.кв.м., яка знаходиться по вул.Фрунзе (біля Ковалівського парку) в розпорядження територіальної громади в особі Кіровоградської міської ради шляхом її звільнення.
Наразі рішенням господарського суду Кіровоградської області обидва позови прокурора м. Кіровограда задоволено повністю.

Прес-служба прокуратури міста Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool