Кіровоград: зачаровані струни

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1255 | Коментарі: 0

В рамках роботи «Музичної вітальні» Кіровоградського обласного художнього музею, за участі членів громадського об’єднання «Театр авторської пісні» та Клубу авторської пісні при Будинку вчителя, відбулася концертна програма Леоніда Талалайченка «Зачаровані струни».

Розпочав концерт криворізький поет (автор 6 поетичних збірок), музикант, бард Леонід Талалайченко декламуванням власного віршу «Наша ненька Україна».
Так склалося, що останнього часу у творчому доробку Леоніда Веніаміновича переплітаються дві теми – актуальна наразі для кожного українця тема війни та миру і вічна тема кохання.
Саме героям новітньої історії України – учасникам АТО Леонід Талалайченко присвятив свій вірш «Життя триває» та пісню «За нами перемога».
Серед творів, що особливо припали до душі жіночій частині аудиторії, були ліричні пісні «Зорі Кривбасу», «Два голоси, дві долі», «Материнське чекання», «Квітневий вечір», «Поручик», «Останній шанс», «Два берега, дві долі», «Квітнева зустріч», «Дівчина чекає козака», «Танго на двох» та вірш «Етюд для двох».
Учасниками концертної програми гостя з Кривого Рогу були вже відомі кіровоградські виконавці – барди Михайло Радкевич, Віталій Волошин, Валентин Могильний, Павло Золоторьов, Олександр Боршуляк, Андрій Шульга та Денис Тернавський.
Усім бажаючим висловити свою думку чи то словом, чи піснею було запропоновано вільний мікрофон.
Організатори та учасники концерту сповненні бажанням і надалі проводити спільні творчі заходи за участі митців з різних куточків нашої держави.

Олена Степанокзавідуюча відділом науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool