Кіровоград: заборгованість за ЖКХ послуги збільшилася у всіх містах обласного значення та 18 районах області

Лютий 02, 2015 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

У грудні 2014р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 89 млн.грн., що на 24% більше порівняно з груднем 2013р.

Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг, включаючи погашення боргів попередніх періодів, у Гайворонському, Добровеличківському, Знам’янському, Олександрівському, Олександрійському та Ульяновському районах вищий за 100%.
Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 73,9 млн.грн., газопостачання – 33,7 млн.грн., з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 30,4 млн.грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 19 млн.грн. та вивезення побутових відходів – один млн.грн.
У грудні 2014р. мали борг за 3 місяці та більше: за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 19,3% власників особових рахунків, з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій 12,1%, газопостачання – 11,8%, централізоване водопостачання та водовідведення – 9,7%, вивезення побутових відходів – 8,9%.
У грудні 2014р. населенням області сплачено за спожиту електроенергію 27,7 млн.грн., що на 17,2% більше порівняно з відповідним місяцем 2013р.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool