Кіровоград: заборгованість по заробітній платі на підприємствах міста скоротилася на 407,0 тис.грн

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулося останнє у 2013 році засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування під головуванням начальника управління економіки Олени Осауленко.

Олена Осауленко відзначила, що протягом поточного року з метою виконання програмних показників щодо скорочення заборгованості із заробітної плати було організовано і проведено 15 засідань комісії на яких заслухано 244 керівників підприємств-боржників. Погашення заборгованості із заробітної плати є вирішенням ключової соціально-економічними проблемами сьогодні, наголосила Олена Осауленко, а підвищення якості життя громадян України є пріоритетним завдання для міської влади, як того вимагає Глава держави у програмі "Заможне суспільство, конкурентоспроможна політика, ефективна держава".
За інформацією олени Осауленко, заборгованість із заробітної плати по підприємствах Кіровограда зменшилася у порівнянні з початком 2013 року на 5,0% (або 407,0 тис.грн.) і склала 8834,1 тис.грн., з якої:
5440,1 тис.грн., або 61,7% заборгували своїм працівникам 20 економічно активних підприємств;
2440,9 тис.грн., або 27,3% складає заборгованість по 8 підприємствах, по яких провадиться справа щодо банкрутства. У порівнянні з початком року вона скоротилася на 737,4 тис. грн., або на 23,2%.
953,1 тис.грн., або 11% - борг по 2 економічно неактивних підприємствах. У порівнянні з початком 2013 року сума боргу по даній категорії боржників знижена на 75,2 тис. грн., або на 7,3%.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool