Кіровоград: забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Відбулась прес–конференція начальника відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради Юлія Вовк

За її словами, сьогодні пільги ветеранам за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам надаються у повному обсязі відповідно до чинного законодавства.

Щороку Кіровоградській міській організації ветеранів України та Кіровоградській міській організації Української Спілки ветеранів України для здійснення їх статутної діяльності надається фінансова підтримка.

У 2013 році надано фінансову підтримку Кіровоградській міській організації ветеранів України у сумі 119,0 тис. грн., Кіровоградській міській організації Української Спілки ветеранів України у сумі 17,5 тис. грн. (передбачено на 2013 рік 20,0 тис. грн.).
8 сімей військовослужбовців, що загинули Демократичній Республіці Афганістан, звільнено на 50 % від оплати за користування житлово-комунальними послугами. Головним управлінням житлово-комунального господарства підприємствам надавачам зазначених послуг у 2013 році відшкодовано кошти у сумі 7,9 тис. грн.
У 2014 році на надання грошової допомоги ветеранам війни та праці передбачені кошти у сумі 170,0 тис. грн.

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав надано грошову допомогу 7 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан на загальну суму 7,0 тис. грн. та 7 учасникам бойових дій в Республіці Афганістан на суму 7,0 тис. грн.

В рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан на цьому тижні заплановано провести наступні заходи:

12.02.2014 о 10.00 – відкриття меморіальної дошки учаснику бойових дій в Республіці Афганістан Косьміну Олександру Віталійовичу на будівлі Кіровоградського медичного коледжу імені Є. Й. Мухіна;

14.02.2014 о 10.00 – міські урочисті заходи щодо відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан;

15.02.2014 о 12.00 – урочисту ходу від площі Кірова до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам всіх поколінь Кіровоградщини та покладання квітів до пам’ятника.

фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool