Кіровоград: за землю місто отримало 41,5 млн. грн.

Вересень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

За 8 місяців 2013 року Кіровоградською ОДПІ мобілізовано 41,5 млн.грн. земельного податку (у порівнянні з цим же періодом 2012 року збільшено на 106відс.), в тому числі з юридичних осіб 34,6 млн.грн., та з фізичних осіб 6,9 млн.грн.

Кіровоградська ОДПІ нагадує як юридичним особам, так і звичайним мешканцям Кіровограда, які є власниками земельних ділянок або землекористувачами і не є пільговиками, про важливість своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже кошти у вигляді земельного податку формують місцеву скарбницю та йдуть на розвиток територіальної громади.
Звертаємо увагу платників, якщо з якихось причин деякі громадяни-землевласники досі не отримали повідомлень про сплату земельного податку, радимо їм звернутись до Центру обслуговування платників за місцем постійного проживання для з’ясування обставин.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool