Кіровоград: За вбивство парубку «світить» тюремний строк

Серпень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

Трагедія сталася близько першої години ночі в Олександрівському районі, що на Кіровоградщині.

Двоє родичів вирішили вполювати дикого кабана. У результаті необережного поводження зі зброєю один з них поцілив у іншого. Через тяжке поранення, 17-річний юнак помер у лікарні. За такі дії законом передбачено відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.
Про те, що до лікувального закладу був доправлений неповнолітній місцевий житель з двома вогнепальними пораненнями, працівникам міліції повідомив черговий лікар. Як з’ясували правоохоронці, саме у такі трагічні наслідки вилився похід двох родичів на полювання.
Не зорієнтувавшись на місцевості через пізню пору доби та знехтувавши елементарними правилами безпеки, старший з хлопців, почувши шурхіт у хащах, двічі вистрелив у той бік.
Для потерпілого було негайно викликано карету швидкої допомоги. На жаль, усі зусилля лікарів виявилися марними. Через тяжкі травми та крововтрату юнак помер.
– Інформацію по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України «Вбивство через необережність», – розповідає начальник Олександрівського РВ УМВС в області Сергій Козяр. – 19-річному місцевому жителю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
За такі дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool