Кіровоград: за самовіддану і сумлінну працю

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

У переддень професійного свята працівники сектору медичного забезпечення УМВС України в Кіровоградській області приймали вітання від керівництва Управління та обласної профспілкової організації.

До відомчої лікарні завітали перший заступник начальника УМВС в області полковник міліції Ольга Терещенко та голова обкому профспілок державних установ в області Віктор Федотов.
Ольга Олександрівна від імені начальника УМВС, себе особисто та особового складу міліції Кіровоградщини висловила вдячність присутнім у залі за їх щоденну сумлінну працю.
- Лікар – надзвичайно важлива людина у нашому житті. Саме в його руки потрапляє маля при народженні, до лікаря громадяни поспішають зі своїм болем і проблемами, а він завжди дарує надію, надає таку необхідну допомогу, повертає до життя. За це вам наша подяка, найтепліші привітання та низький уклін, - зазначила Ольга Терещенко.
Також Ольга Олександрівна з нагоди свята вручила працівникам лікарні вітальні листи.
Зі свого боку, привітав співробітників відомчого медичного закладу і голова обкому профспілок державних установ в області Віктор Федотов та вручив присутнім грамоти, подяки і грошові премії.
Начальник сектору медичного забезпечення УМВС в області Олександр Нестройний, у свою чергу, подякував гостям за їх увагу, підтримку і щирі привітання, а колегам побажав наснаги, аби з новими силами та піднесеним настроєм знов повернутися до роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool