Кіровоград: за опалення борг населення становить 30,7 млн.

Квітень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"! Терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!

Підприємство закінчило опалювальний сезон 2014/2015 року. Незважаючи на те , що він був надзвичайно складним і напруженим, теплові об’єкти господарства працювали стабільно, не допускаючи збоїв та порушень теплопостачання міста.
Наразі підприємство починає підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону, заплановано проведення низки заходів по модернізації та ремонту устаткування та обладнання для стабільної роботи підприємства у зимовий період.

Проте станом на 14.04.2015 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 30,7 млн. грн.

У зв’язку з необхідністю оплатити використаний на виробництво теплової енергії природний газ, ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна.

Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства за адресою: вул. Кутузова, 23/16 .

Не допускайте примусового стягнення заборгованості на підставі судових рішень, не ризикуйте своїм майном!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool