Кіровоград: за невиконання законних вимог прокурора - відповідальність

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1566 | Коментарі: 0

За окремим дорученням прокуратури області прокуратурою міста Кіровограда за участі спеціалістів Територіального управління Держпромгірнагляду проводилась перевірка ТОВ «КАТП - 1128» з питань дотримання законодавства про охорону праці.

В ході перевірки керівництво вказаного підприємства уникало зустрічі з працівниками прокуратури, а його представник в категоричній формі відмовився надавати будь-які документи, що стосуються тематики перевірки.
З огляду на таку безпідставну поведінку, прокуратурою м. Кіровограда стосовно представника підприємства було складено протокол про адміністративне правопорушення.
Проте, районний суд, на розгляд якого і був направлений даний протокол, не повідомив прокуратуру про дату розгляду, провадження у справі закрили з підстав не доведення вини представника підприємства у інкримінованому правопорушенні.
На рішення суду прокуратурою м. Кіровограда внесено апеляційну скаргу. Наразі, за результатами апеляційного розгляду, вина представника ТОВ «КАТП 1128» доведена повністю, його дії визнано незаконними.

До відома:
Стаття 185-8 КУпАП
Ухилення від виконання законних вимог прокурора
Невиконання посадовою особою законних вимог прокурора про проведення перевірки чи ревізії діяльності підконтрольних або підпорядкованих підприємств, установ, організацій або про виділення спеціалістів для проведення такої перевірки, про подання необхідних матеріалів.
Тягне за собою накладення штрафу від двох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури міста
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool