Кіровоград: за кривавий злочин відповіла через 16 років

Липень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1390 | Коментарі: 0

Здійснено екстрадицію з-за кордону та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна жінку, яка ще в 1996 році стала співучасницею розбійного нападу та вбивства подружжя в місті Кіровограді. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Прокуратурою Кіровського району обласного центру проводилось розслідування кримінальної справи, порушеної шістнадцять років тому за обвинуваченням громадянки К. Йдеться про скоєння у співучасті із двома іншими особами розбійного нападу та вбивства чоловіка та жінки. Під час розслідування справи у 2001 році згадана особа порушила підписку про невиїзд, залишила місце постійного проживання і була оголошена в розшук.
За наслідками проведених оперативно-розшукових дій у 2011 році її встановили в місті Москві. На клопотання прокурора області перед компетентними органами Російської Федерації К. було видано на територію України та поміщено в Кіровоградський слідчий ізолятор.
Після проведення ряду слідчих дій кримінальну справу за обвинуваченням у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст. 142, п.п. «а», «з» ст.93 Кримінального кодексу України (в редакції 1960 року) скеровано до суду.
За результатами розгляду Кіровським районним судом міста Кіровограда громадянку К. засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Це ще одне підтвердження того, що кара за злочин - невідворотна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool