Кіровоград: за добу 62 кримінальних правопорушення

Липень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 305 заяв і повідомлень громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоархангельського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 69-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 25-річна родичка потерпілої взяла з її гаманця кредитну картку, з якої зняла кошти у сумі понад 3800 гривень. Дії жінки кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
До дільничного інспектора Олександрійського райвідділу міліції звернувся 57-річний житель одного з населених пунктів району. Попередньо встановлено, що 35-річна місцева жителька проникла до господарської будівлі чоловіка, звідки викрала велосипед. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Працівники Онуфріївського райвідділу міліції на одній із вулиць районного центру виявили у 40-річного місцевого жителя коноплю вагою близько 5 грамів. А в одному з сіл Кіровоградського району на присадибній ділянці 59-річної місцевої жительки правоохоронці виявили чотири кущі коноплі. Наркотичний засіб та нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool