Кіровоград: За 6 місяців 2012 року надійшло 329, 3 мільйона гривень

Липень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Тема виконання міського бюджету за перше півріччя 2012 року стала головною під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради.

Як повідомив під час наради заступник начальника фінансового управління міської ради Володимир Стецюк, до загального фонду міського бюджету за січень-червень 2012 року надійшло 329,3 млн.грн. доходів, що більше на 14,1% факту січня-червня минулого року, з них:
власних і закріплених доходів зібрано 148,6 млн.грн., що на 13,5 млн.грн., або на 10 % більше, ніж за 6 місяців 2011 року;
дотація вирівнювання з державного бюджету одержана в сумі 64,7 млн.грн., що на 9,3 млн.грн., або на 16,7% більше відповідного періоду 2011 року; додаткові дотації надійшли у сумі 1,4 млн.грн.;
субвенції з державного та обласного бюджетів по загальному фонду надійшли у сумі 114,5 млн.грн., що більше на 17,0 млн.грн. (17,9%).
У той же час, Володимир Стецюк відзначив, що планові показники виконання загального фонду міського бюджету виконані на 95,8%, тобто до міської скарбниці недоотримано 14,3 мільйона гривень від запланованого.
За інформацією Володимира Стецюка, по власних і закріплених доходах із 148,6 млн.грн. отримано:
121,3 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, темп зростання у порівнянні з відповідним періодом минулого року 8,8%, разом з тим виконання плану січня-червня – 93,2%, недоотримано 8,8 млн.грн.;
плати за землю 21,7 млн.грн., з них земельного податку – 7,4 млн.грн., орендної плати – 14,4 млн.грн., темп росту – 24,9% (земельний податок -31,9%, орендна плата – 21,6%), при цьому виконання плану – 97 % (земельний податок -103,8%, орендна плата – 93,8%);
по решті податках забезпечено виконання в межах планових призначень.
Головними чинниками недовиконання зборів по головному бюджетоутворючому податку на доходи фізичних осіб Володимир Стецюк назвав зменшення надходжень від великих економічно активних підприємств Кіровограда і завищення планових показників, розрахованих урядом при формуванні бюджету на 2012 рік.
Міський голова Олександр Саінсус доручив профільним управлінням міської ради спільно з податковими органами податкової проаналізувати ситуацію з податковою заборгованістю підприємств Кіровограда до міського бюджету, адже існуючий на сьогодні податковий борг у сумі 27 мільйонів гривень – це необхідіні місту кошти на виконання соціально – економічних програм. Крім того, Олександр Саінсус зобов’язав управління економіки міської ради та виконавчі комітети Ленінськоої і Кіровської районних в місті рад посилити роботу в напрямку легалізації робочих місць та виплати заробітної плати.
Всі виконавчі органи міської ради мають також за дорученням міського голови зробити аналіз своїх видатків на предмет їх оптимізації та впровадження енергозберігаючих заходів.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool