Кіровоград: з початку року по місту проведено 195 спортивних заходів

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Підсумки реалізації у Кіровограді соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» стали головною темою обговорення на нараді міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 9 вересня.

- Виконання завдань Глави держави щодо популяризації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом є пріоритетними для міської влади, - наголосив під час наради начальник відділу фізичної культури та спорту Олександр Куценко.
У місті Кіровограді культивується 48 видів спорту, функціонують 14 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, футбольна Академія ФК «Зірка» та школа вищої спортивної майстерності, в яких займаються фізичною культурою і спортом близько 5 тис. дітей і підлітків, що становить 22,7 % від загальної кількості дітей шкільного віку. Це один із найвищих показників в Україні.
Олександр Куценко иакож відзначив, що з початку нового навчального року для учнів третіх класів загальноосвітніх навчальних закладів розпочинаються уроки плавання в басейні СДЮШОР «Надія».
За інформацією начальника відділу, для створення належних умов для занять юних спортсменів виконано косметичні ремонти приміщень спортивних шкіл, велобази, стрілецького тиру, шахового клубу. Для дитячо-юнацьких спортивних шкіл придбано 2 професійні велосипеди (46,5 тис. грн), спортивні тренажери (14,5 тис. грн), спортивний пневматичний пістолет (12,0 тис. грн), манекени для занять боротьбою (15,0 тис. грн). Загалом з початку року в м. Кіровограді відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», проведено 195 спортивних заходів, у яких взяли участь близько 13 тис. осіб.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool