Кіровоград: з отруєнням грибами госпіталізовано 59-річного чоловіка

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Черговий випадок отруєння грибами трапився на Кіровоградщині.

23 вересня до Центральної міської лікарні м. Кіровограда з попереднім діагнозом отруєння грибами було госпіталізовано 59-річного місцевого жителя. Після вживання грибів стан чоловіка різко погрішився, тож він звернувся за допомогою до медиків. Наразі стан хворого середнього ступеня важкості.
Нагадуємо, що жертвами отруєнь стають любителі сироїжок і печериць, що мають небезпечних «двійників». Також неабияку небезпеку приховують недозрілі гриби, в яких ще остаточно не виявилися їх ознаки: колір, товщина ніжки, наявність «спіднички» на ній, структура шапки тощо. Навіть їстівні гриби, що ростуть вздовж автодоріг, завдяки своїй феноменальній здатності вбирати всі речовини з довкілля, стають отруйними. Від дикорослих грибів краще взагалі відмовитися, замінивши їх на вирощені в теплицях печериці та гливи.
Зважайте на поради спеціалістів та бережіть власне життя!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool