Кіровоград: з Донеччини продовжують прибувати біжінці

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Наразі у Кіровоградській області знайшли прихисток більше 9500 громадян з районів проведення АТО. Одні розмістилися у родичів та близьких, іншим з облаштуванням та пошуком житла допомагають представники влади та рятувальники.

Протягом двох днів на залізничному вокзалі Кіровограда психолог Управління ДСНС Юлія Потупа зустріла дві молоді родини з Донецької області. Їм одразу ж була надана екстрена психологічна допомога та інформація щодо вирішення соціальних питань. 7 березня приїхала сім’я з чотирьох осіб – чоловік, дружина з 4-річними сином та донькою. Люди виїхали з Горлівки, де наразі дуже скрутна ситуація. Місцем тимчасового проживання обрали с.Митрофанівку Новгородківського району, там зустріли представники місцевого підрозділу Управління ДСНС та голова сільради. У цьому ж селі, але в іншому приватному будинку проживатиме і сім’я з с.Первомайськ. Ця родина з двома маленькими дітьми приїхала до Кіровограда 8 березня. На новому місці проживання їх теж зустріли рятувальники. Умовами обидві сім’ї задоволені, адже проживатимуть у спокої та затишку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool