Кіровоград, з днем народження!

Вересень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1290 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці! Від імені Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету щиро вітаємо вас із 259-ю річницею заснування Кіровограда.

День міста — це свято, що об'єднує всі покоління, свято всієї громади. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. І ми висловлюємо слова щирої вдячності усім, хто творив і продовжує творити історію нашого міста.
Кіровоград — історичний, сучасний економічний і культурний центр Кіровоградської області. Це місто з розвиненим машинобудуванням, відомими на весь світ науковими та педагогічними здобутками, батьківщина професійного театру, столиця української народної хореографії.
Усі досягнення, якими славиться Кіровоград, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його жителів. Тож нехай наше місто і надалі процвітає, виховує для України талановитих вчених, митців, літераторів, лікарів, учителів, спортсменів — тих, хто прославлятиме місто і Україну у світі.
Щиро бажаємо кожній кіровоградській родині здоров'я, добробуту, родинного затишку, успіхів у всіх справах і починаннях. Нехай у душі кожного з нас не згасає любов до рідного міста.
З Днем народження, рідне місто!
Зі святом, дорогі кіровоградці!

З повагою

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool