Кіровоград з бюджетом

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 січня, відбулася позачергова 45 сесія Кіровоградської міської ради

Міська рада визначила перелік місцевих податків і зборів і прийняла міський бюджет на 2015 рік у запропонованому варіанті зі змінами, що надійшли від постійних депутатських комісій. Депутати фракції “Батьківщина” прийшли на засідання у білих футболках з написом “Свободу Надії Савченко!”, демонструючи таким чином свою підтримку Надії Савченко – бійцю ЗСУ та народному депутату Верховної Ради України, яка перебуває в полоні на території Російської Федерації.
Перед початком роботи сесії до присутніх у сесійній залі звернулася представник мешканців гуртожитку по вулиці Університетській, 21 Світлана Бондаренко з проханням допомогти вирішити їх тривалий конфлікт із власником житлового будинку. За пропозицією секретаря міської ради Івана Марковського, буде створена відповідна комісія, до складу якої увійдуть і жителі гуртожитку. Комісія детально вивчить всі обставини справи і виробить свої рекомендації.
За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, доходи міського бюджету у 2015 році заплановані у розмірі 1,042 мільярди гривень, у тому числі – 1,0037 мільярдів до загального фонду і 38,3 мільйона гривень – до спеціального фонду. Видатки міського бюджету складатимуть 1,033 мільярда гривень. Наступний етап бюджетного процесу відбудеться 27 січня. На цю дату призначена 46 сесія Кіровоградської міської ради, на якій передбачається затвердження галузевих програм соціально – економічного розвитку Кіровограда на поточний рік і ставок податків, які будуть зараховуватися до міського бюджету.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool