Кіровоград: з 3 серпня по 9 серпня обласна бібліотека запрошує

Серпень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

З понеділка по четвер, з 10.00 до 14.00 на вулиці Дворцовій, біля приміщення бібліотеки, діє літня читальна зала під відкритим небом «Книга під сонцем».

В рамках літньої читальної зали цього тижня:
3 серпня на користувачів чекає книжкова виставка «Абетка літнього відпочинку». Також запрошуємо усіх бажаючих зіграти в настільну гру нарди;
4 серпня буде представлено книжкову виставку «Народне-вічно модне». Триватиме робота над вишивкою «Я люблю бібліотеку»;
5 серпня буде оформлено книжкову виставку «У світі тварин», яка розкриє усю красу тваринного світу;
6 серпня на відвідувачів чекатиме книжкова виставка «Мандруємо країнами Світу».

З 3 серпня у відділі сприяння технічній творчості молоді буде оформлено книжкову виставку «Мости світу». Представлена література розкриє мости не просто як споруди, а як пам’ятки архітектури і мистецтва.

З 4 серпня у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Погляд на долю та творчість В. Винниченка», присвячену 135-річчю від дня народження Володимира Винниченка. Читачів, без сумніву, зацікавить представлена література про життєвий і творчий шлях митця та найкращі твори з доробку письменника не залишать байдужими нікого.
З 5 серпня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Письменник, публіцист, патріот», присвячену 80-річчю від дня народження В. Погрібного, автора численних публіцистичних статей, нарисів, художньо-документальних оповідей, памфлетів та фейлетонів, понад 50 телевізійних та радіопередач з проблем екології, збереження рідної мови, духовності.

До уваги наших користувачів!
Спробуйте себе у ролі письменника! Ви маєте можливість стати одним із авторів захоплюючого оповідання. Прочитайте початок історії на сайті
www.lib.kr.ua . Допишіть декілька речень. Завтра хтось інший (чи ви самі), ще допишуть продовження. Таким чином створимо художній шедевр разом.
Найактивніші дописувачі будуть нагороджені призами та дипломами під час щорічного Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool