Кіровоград: ювелірні прикраси крадій зберігав у шині від автомобільного колеса

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

23-річний кіровоградець викрав з помешкання знайомого вироби із золота та срібла майже на 2500 тисячі гривень. За вчинення цього кримінального правопорушення злодію загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Зловмисник неодноразово гостював у потерпілого вдома. Якось він запримітив схованку, в якій господар зберігав коштовності. Так, після чергових посиденьок, скориставшись тим, що товариш заснув, злодій вирішив заволодіти прикрасами. Викравши 2 срібні каблучки, хрестик та золоті сережки, чоловік попрямував додому. Наступного дня він здав сережки до ломбарду, а отримані кошти витратив на власні потреби.
Коли 34-річний кіровоградець помітив, що зникли його ювелірні вироби, одразу ж звернувся до міліції й працівники відділу дільничних інспекторів міліції швидко встановили місцезнаходження підозрюваного та вилучили решту прикрас, які крадій зберігав у шині від автомобільного колеса.
Виявилося, що молодик раніше вже був судимий за аналогічні кримінальні правопорушення.
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ Юрій Ткаченко Затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool