Кіровоград: юні гості у міліцейських експертів (фото)

Травень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Спілкування правоохоронців з молоддю відбулося у стінах науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області, у якому для гостей провели «День відкритих дверей».

Студенти-хіміки та біологи із педагогічного університету, які завітали на екскурсію, отримали незабутні враження та ближче познайомилися з особливостями діяльності служби.
Працівники НДЕКЦ розповіли юнакам та дівчатам про те, що на сьогодні із 40 видів досліджень вони опанували та проводять 27. Всі лабораторії та спеціалісти акредитовані за державними стандартами. Щоденно фахівці проводять експертизи речових доказів, серед них – дослідження відбитків пальців, слідів взуття, шин транспортних засобів, почерку, вогнепальної і холодної зброї та спеціальні види досліджень – біологічні.
Юні гості мали змогу відвідати робочі кабінети кіровоградських експертів та на власні очі побачити зразки зброї, вибухових пристроїв і боєприпасів, вилучених із місць подій. Охоче студенти розглядали і обладнання мобільної пересувної криміналістичної лабораторії та пристрої для проведення досліджень обставин дорожньо-транспортних пригод.
За словами начальника НДЕКЦ при УМВС в області полковника міліції Віктора Скриніка, подібний захід організований для учнівської молоді вперше, але надалі правоохоронці планують регулярно проводити такі «Дні відкритих дверей».
- Ми готові до поповнення наших рядів висококласними спеціалістами, адже постійно розширюємо свої можливості у проведенні нових видів експертиз. Аби відповідати рівню європейських стандартів, Центру потрібні молоді гарні фахівці. А подібні зустрічі дозволяють нам детальніше знайомити студентів з особливостями нашої щоденної роботи та зацікавити їх у виборі майбутньої професії, - зазначив керівник експертного підрозділу.

Кіровоград: юні гості у міліцейських експертів (фото)

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool