Кіровоград: юнаки 6-ої школи були кращими

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з управлінням освіти Кіровоградської міської ради та Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» проводилися змагання з баскетболу серед юнаків у залік V міської Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

У змаганнях брали участь 14 команд. Перше місце завоювала збірна юнаків спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. Срібні нагороди вибороли учні комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт». Третє місце посіла команда комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей № 19 – позашкільний центр.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool