Кіровоград: «Його величність шоколад».

Липень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

11 липня Всесвітній день шоколаду. Започатковано це свято у Франції в 1995 році. Ця гарна традиція відзначати День шоколаду не оминула і Кіровоградську обласну бібліотеку для юнацтва ім. О. М. Бойченка.

В рамках літньої читальної зали просто неба «Книга під сонцем» 10 липня пройшла вулична акція до Дня шоколаду. Відвідувачі акції з головою поринули у світ солодощів та розваг. Вони знайомились з цікавою літературою книжкової виставки «Його величність шоколад». Тут вони могли не лише прочитати про цікаві факти з історії шоколаду, але й дізнатися цікаві рецепти цукерок та інших шоколадних виробів.
Натхненні читанням відвідувачі одразу вирушали на майстер-клас «Солодка флористика», де створювали квіти з цукерок, що стануть найкращім подарунком для рідних та друзів з нагоди солодкого свята.
Після таких розваг усім відвідувачам звичайно захотілося чогось смачненького, тож працівники бібліотеки запросили гостей на вікторину «Шоколадне диво». Усі, хто дав вірну відповідь на запитання бібліотекарів, отримували шоколадну цукерку і, як виявилося, кіровоградці багато знають про шоколад, адже цукерок за вірні відповіді зібрали чимало.
Наприкінці акції усіх бажаючих пригостили ароматним чаєм з шоколадним печивом та запросили на перегляд дуже апетитного фільму «Чарлі та шоколадна фабрика».
Задоволені користувачі неохоче покидали бібліотеку та пропонували частіше проводити подібні акції, адже у світі ще стільки цікавого та смачного!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool