Кіровоград: які професії користуються найвищим попитом у місті?

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Станом на 01 липня 2015 року на обліку в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 3154 безробітних громадян (в тому числі 376 – жителів сільської місцевості), з яких 65,0 % складали жінки, 46,0 % – молодь віком до 35 років, майже кожен третій належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні.

У січні-червні 2015 року статус безробітного мала 6141 особа, з них отримали статус безробітного безпосередньо у червні 387 осіб.
Протягом січня-червня поточного року за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1739 осіб, з них 1181- зареєстровані безробітні.
Отримали допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності 108 безробітних.
Взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру – 738 осіб, проходили професійне навчання за направленням центру зайнятості – 779 осіб.
Кількість вакансій станом на 01 липня 2015 року становила 307, в тому числі: для робітників та для осіб, які не потребують спеціальної підготовки – 198, для службовців – 109. Найпопулярнішими професіями, на які сьогодні є попит залишаються професії бухгалтерів, продавців, висококваліфікованих водіїв, слюсарів, електромонтерів та інших представників робочих професій.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool