Кіровоград: введено «режим підвищеної готовності».

Лютий 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 лютого, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулась нарада, на якій мова йшла про роботу об”єктів торгівлі в режимі підвищеної готовності.

За інформацією Сергія Васильченка, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 січня 2015 року № 47-р «Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації», на території Кіровоградської області з 26 січня 2015 року введено «режим підвищеної готовності».
Розпорядженням Кіровоградського міського голови затверджено перелік підприємств, установ та організацій міста Кіровограда, які мають стратегічне значення для області, забезпечують сталу життєдіяльність територіальної громади міста та об’єктів з масовим перебуванням людей. До даного переліку включено розміщені на території міста Кіровограда супермаркети, ринки та готелі.
У зв’язку з цим на нараді розглянуто питання щодо підвищення рівня готовності органів місцевого самоврядування та підприємств, які мають для міста стратегічне значення, до реагування на надзвичайні ситуації.
Присутні заслухали інформацію Сергія Коваленка про те, що необхідно зробити аби попередити надзвичайну ситуацію, та які заходи необхідно вживати в разі її настання.
Присутнім на нараді надано листи з проханням до 12 лютого 2015 року надати до управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради інформацію про готовність до роботи в умовах «режиму підвищеної готовності».
Також Сергій Васильченко наголосив на тому, що на території міста Кіровограда продовжує діяти рішення Кіровоградської міської ради, відповідно до якого заборонено продаж в магазинах пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв з 22.00 до 08.00.
У зв’язку з цим заступник міського голови звернувся до керівників супермаркетів дотримуватись вимог даних рішень, встановленого режиму роботи та до органів міліції - посилити патрулювання територій поблизу об’єктів з масовим перебуванням людей.
Сергій Васильченко звернувся до керівників ринків та супермаркетів розглянути можливість надання пільги щодо орендної плати тим родинам, в яких кіровоградські підприємці беруть участь в бойових діях на сході України.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool