Кіровоград: всі заклади освіти працюють

Березень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Всі заклади освіти Кіровограда працюють у звичайному режимі. В обласному центрі не закрито у зв’зку з епідемічною ситуацією жодної школи чи дошкільного закладу.

Про це повідомила начальник управління освіти Лариса Костенко під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 3 березня.
За її словами, станом на 3 березня кількість хворих учнів та вихованців дитсадків складає 22%, у той час як крантин може буте оголошено при подоланні порогу у 30%.
Як повідомив під час наради у Кіровограді загалом за 9 тиждень 2014 року зареєстровано 3010 випадків гострих респіраторно-вірусних інфекцій серед мешканців міста Кіровограда, в тому числі 115 випадків грипу. На 9 тижні 2014 року відмічається перевищення епідемічного порогу по місту Кіровограду на 22,2 %. (епідемічний поріг становить 119,7, при пороговому показнику по м. Кіровограду 97,9).
За інформацією , госпіталізовано до лікувально-профілактичних закладів міста 111 осіб, що склало 3,68% від всього зареєстрованих випадків, із них дітей до 17 років – 39 осіб, що становить 35,1%, дорослих – 72 особи – 64,9%.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool