Кіровоград: всепрощаюча любов в обласному художньому музеї

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

У Кіровоградському обласному художньому музеї на прохання відвідувачів музею 3 лютого 2014 року в рамках роботи театральної вітальні «Театр у музеї» в залі «Західноєвропейського та російського мистецтва ХУІІІ – поч. ХХ ст.» відбулася моновистава «Рассказ собаки» за однойменним оповіданням Марка Твена (1835-1910) у виконанні Катерини Білоусової (етап – студія Юрія Жеребцова).

 Автором вистави є заслужений артист України, актор Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького Юрій Жеребцов, художник Павло Босий, музичний супровід –Володимир Бабіюк.
Практично більше 100 років тому на початку 1900 року Марк Твен зізнався в своїх роздумах: "Наша цивилизация представляется мне чем-то очень жалким, полным жестокости, суетности, надменности, подлости и лицемерия…" Можливо результатом цього міркування стало оповідання написане за чотири роки до смерті у 1906 році «Рассказ собаки» - яке сповідує ідею безмежної всепрощаючої любові…
Проникливий текст та емоційна гра молодої перспективної вихованки заслуженого артиста України Юрія Жеребцова схвилювала глядацьку аудиторію, а прийшли переглянути моно виставу студенти учбових закладів міста Кіровограда.

Олена Степанок – завідуюча відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool