Кіровоград: впровадження пільг на проїзд у громадському транспорті для учнів та учасників АТО?

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1444 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 травня, відбулося перше засідання робочої групи щодо забезпечення у Кіровограді безкоштовного проїзду у громадському транспорті пільгових категорій населення. Головував під час засідання заступник міського голови Сергій Васильченко.

Свої пропозиції щодо організації пільгового перевезення в обласному центрі висловив депутат міської ради Павло Топчій. Члени групи підтримали порядок розподілу субвенції з державного бюджету на надання пільг з проїзду між усіма транспортними підприємствами, які здійснюють пасажирські перевезення у Кіровограді, і, таким чином, позбавити ТОВ «ЄТК» монополії на отримання такої державної компенсації. Відповідний проект рішення буде винесено вже на наступне засідання сесії міської ради.
У залежності від того, якою буде розмір державної субвенції із 1 червня, робоча група буде відпрацьовувати можливості залишити пільговий проїзд для пенсіонерів, дітей війни та інших категорій, які мають на сьогодні таке право.
Члени робочої групи розглянули пропозиції щодо надання права на пільговий проїзд учням міста. Тож вичатимуться два варіанти: монетарний, коли батьки дітей отримуватимуть із міського бюджету певну суму коштів і закупівля для школярів проїздних квитків. За пропозицією Павла Топчія визначатиметься також можливість пільгового проїзду учасників АТО та членів родин загиблих учасників АТО.
Сергій Васильченко доручив відділу соціального захисту спільно із родинами воїнів, які перебувають в зоні антитерористичної операції вирішити прийнятий варіант отримання такої пільги.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool