«Кіровоград - Вологда: стираючи кордони»

Серпень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

21 серпня 2012 року о 10.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка (вул. Декабристів 6/15, другий поверх) відбудеться зустріч з Вологодською делегацією (Росія).

В складі делегації – Сергій Іванович Полонський – віце-президент Північно-Західної асоціації ветеранів бойових дій, член Вологодського відділення Всеросійської громадської організації «Бойове братство», член міського Морського Зібрання м. Вологда; Віктор Кічкарев – професійний артист, поет та співак.
Кіровоград не випадково було обрано С.Полонським для приїзду. Одразу кілька вулиць міста носять імена відомих вологжан - героїв Радянського союзу Н.Барболіна, маршала І. Конєва, космонавта П. Бєляєва та художника В.Верещагіна. Крім того, є в місті вулиця Вологодська.

В програмі зустрічі:
- презентація книги С.Полонського та В.Романова «Флот не дрогнет. Флот выстоит. Флот победит». Книга присвячена героїчним сторінкам історії Чорноморського флоту, один із розділів присвячено уродженцю Кіровоградщини, Герою Радянського Союзу, Г. Куроп’ятникову. Видання призначене широкому колу читачів, що цікавляться військово-морською історією. В книзі зібрані цінні фотографії захисників Севастополя, а також румунських та німецьких військовополонених після визволення Криму, мапи військових дій на Чорному морі, креслення кораблів, що брали участь у визволенні міста-героя Севастополя.

- обговорення питань встановлення побратимських відносин між містами Кіровоград і Вологда, та можливість реалізації програм з культурного, молодіжного, туристичного обміну між Кіровоградською та Вологодською областями.

Зі сторони Кіровограду в заході беруть участь:
- Д’ячук Сергій Степанович - заступник міського голови з гуманітарних питань;
- Вишневська Валентина Юріївна - начальник управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю ОДА;
- Бабенко Олег Олександрович - заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації - начальник відділу з питань розвитку туризму, музеїв та кадрової роботи;
- Подорожній Сергій Михайлович - голова Громадської Ради при Кіровоградській ОДА;
- Маринина Марина Анатоліївна - директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»;
- Зюбін Віктор Іванович – заступник голови обласної організації «Руський рух України»;
- Джемига Анатолій Васильович - голова Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби;
- Гребенюк Василь Петрович - керівник регіонального представництва Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників;
- Колєва Анна Михайлівна - координатор проектів Інформаційно-ресурсного центру;
- Лук'янцева Любов Петрівна – голова Кіровоградської асоціації «Громадські Ініціативи», заступник голови Громадської ради при Кіровоградській ОДА;
- Гусинський Тимофій Демидович - член спілки письменників Росії, учасник бойових дій в роки ВВВ.
- а також кіровоградські письменники – Р.Любарський, В.Левицький, С.Колесник, А.Юрченко, О.Полевіна, Н.Беденко, Ю.Гладир.
Партнери заходу:
Кіровоградський обласний краєзнавчий музей;
Спілка учасників бойових дій і ветеранів військової служби;
Регіональне представництво Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників;

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка за адресою:
м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15
тел.: 22-66-01, 095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна
095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool