Кіровоград: водій отримав 5 років позбавлення волі

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Винуватця ДТП, в якій загинули мати з двомісячним немовлям, а інші два пасажири - батько та дворічна донька, отримали численні тілесні ушкодження, засуджено до 5 років позбавлення волі.

Чоловіка визнано винним за ч. 3 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки.
Оскільки прокурор у суді наполягав на суворішій мірі покарання для винуватця смертельної ДТП, а саме на восьми роках позбавлення волі, наразі, державним обвинувачем готується апеляційна скарга на м’якість призначеного покарання.

Обставини справи:
Досудовим розслідуванням встановлено, що підсудний, керуючи автомобілем Dodge Charger, перевищив допустиму швидкість руху при здійсненні обгону автомобіля ВАЗ. При цьому не переконався у безпечності виконуваного маневру та допустив зіткнення з зазначеним автомобілем, котрий у некерованому стані врізався у металевий відбійник та загорівся. Під час зіткнення в авто перебувало четверо людей: водій, його дружина та двоє малолітніх дітей. Мати з немовлям загинули на місці, батько з донькою у важкому стані були госпіталізовані.

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool