Кіровоград: водій легковика помер прямо під час керування автомобілем

Липень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині на жвавій трасі на очах у екіпажу ДАІ легковик виїхав на зустрічну смугу і з’їхав у кювет

Водію стало зле прямо під час керування. Інспектори ДАІ одразу викликали швидку і намагалися власноруч реанімувати постраждалого. Проте чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Експертиза встановила, що у водія стався серцевий напад через спеку та зневоднення.

За кілька днів зморений спекою водій Москвича не помітив заборонений сигнал світлофора, поїхав на червоне світло та зіткнувся з маршруткою. У результаті троє пасажирів маршрутного таксі опинилися у лікарні.

Статистика свідчить, що майже третина аварій, які стаються влітку, спричинені спекою. Водії стають менш уважними у задушливих салонах. Особливо це стосується власників стареньких авто, транспортні засоби яких не обладнані кондиціонером. Як стверджують лікарі, тривала їзда в салоні, який інколи нагрівається до 60 градусів погано впливає на весь організм: зменшується об’єм циркулюючої крові, що може призвести до порушення кровообігу як мозку так і серця.

Аби підтримати організм у цих екстремальних умовах, слід якомога більше пити негазованої ледь теплої води. При дальніх поїздках водіям краще робити 4-годинні зупинки у затінку, аби розім’ятися, випити води та з новими силами сідати за кермо транспортного засобу.

Цього тижня замість адмінпротоколів та перевірок інспектори Державтоінспекції роздавали водіям прохолодну воду, інформаційні листівки та проводили профілактичні бесіди, нагадуючи про обережність та уважність за кермом у спекотну погоду.

Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградщини закликає вас берегти своє життя і здоров’я, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та не забувати про особисту безпеку та безпеку своїх пасажирів.

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool