Кіровоград: влада виконує свої зобов’язання перед учасниками АТО

Червень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Збільшується кількість родин учасників АТО у Кіровограді, які отримуватимуть від міської влади щомісячну адресну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, у тому числі на оплату житлово – комунальних послуг.

Міська комісія з надання такої допомоги під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного розглянула і погодила заяви 87 учасників антитерористичної операції та 4-х членів сімей загиблих, які є мешканцями Кіровограда. Відповідно до рішення міської ради родини учасників АТО отримуватимуть на свої розрахункові картки щомісячну адресну допомогу у літній період – 200 гривень, під час опалювального сезону, з 01 жовтня по 31 грудня 2015 року, у сумі 500 гривень.
Комісія розглянула також 7 заяв учасників антитерористичної операції, що отримали поранення, щодо надання одноразової матеріальної допомоги та одну заяву від сім'ї загиблого. Погоджено надати допомогу за усіма заявами.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool