Кіровоград: Влада слухала ветеранів (ФОТО)

Травень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1354 | Коментарі: 1

В обласному центрі дитячої та юнацької творчості заступник голови обласної державної адміністрації Галина Пастух та голова обласної ради Микола Ковальчук з нагоди відзначення 67-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні зустрілися з ветеранським активом області.

Галина Пастух від імені голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна висловила ветеранам слова подяки та привітала їх з наступаючим святом Великої Перемоги.

Звертаючись до учасників зустрічі, Галина Пастух відзначила, що держава на сьогодні приділяє значну увагу вирішенню соціальних проблем ветеранів війни. Зокрема, вона торкнулася соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, які покликані підвищити рівень життя ветеранів, пенсіонерів та соціально незахищених верств населення. Серед останніх практичних кроків, які втілюються у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України – покращення пенсійного забезпечення громадян та початок модернізації державних соціальних служб, які опікуватимуться ветеранами війни та праці, багатодітними родинами та іншими верствами населення, які потребують серйозної державної підтримки, – зазначила Галина Пастух
– До 9 травня наша область отримала 18 мільйонів гривень на виплату одноразової грошової допомоги до Дня Перемоги. І як повідомило головне управління праці та соціального захисту населення ОДА, цю виплату ветеранам по області вже завершено, – зазначила Галина Пастух.
– Значну увагу ми також приділяємо реалізації обласної акції «Зірка пам’яті» – з тим, щоб охопити турботою та увагою кожного ветерана. Звичайно, під час реалізації проекту виникають певні проблеми, зокрема, є території, де іноді формально ставляться до вирішення актуальних проблем ветеранів, але ми й надалі посилюватимемо контроль з боку органів влади щодо виконання ключових напрямків «Зірки пам’яті», – наголосила заступник голови ОДА.
Вона також повідомила, що для охоплення оздоровленням максимальної кількості ветеранів, які проживають на території області, вже вирішується питання щодо виділення з обласного бюджету 1 млн. грн. для закупівлі путівок для лікування ветеранів війни та праці у Знам’янській бальнеологічній лікарні.
Галина Пастух побажала ветеранам здоров’я, душевного спокою та достатку у родинах, постійної підтримки з боку близьких та рідних людей.
На завершення заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух та голова обласної ради Микола Ковальчук вручили подяку Кабінету Міністрів України Гребенюк Анні Андріївні за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку ветеранського руху.

Кіровоград: Влада слухала ветеранів (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool