Кіровоград: визначилися перевізники на міських автобусних маршрутах (ФОТО)

Вересень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

03 вересня у Кіровоградській міській раді під головуванням голови комісії – першого заступника міського голови Володимира Каніщева відбулося засідання конкурсної комісії з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування.

У засіданні взяли участь члени конкурсної комісії, до складу якої входять представники громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади, а також депутати міської ради, керівники підприємств-перевізників, що подали документи на участь у конкурсі ПАТ «Автобусний парк» 13527, ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «ОЛІКС», ПП «Паритет Сервіс».
За результатами проведеного конкурсу та результатами голосування конкурсний комітет вирішив визнати пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, що зайняли перше місце, а саме:

ПП «ОЛІКС» - № 15, 27, 44;
ПП «УкрАвтоІнвест» - № 103;
КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.» - № 55, 116, 116-а;
ПП «Паритет Сервіс» - № 77, 104, 112, 113;
ПАТ «Автобусний парк» 13527 - № 46, 104-а, 116, № 118, 274 (звичайний режим руху та експрес).

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.

http://www.kr-rada.gov.ua

Кіровоград: визначилися перевізники на міських автобусних маршрутах (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool