Кіровоград: визначилися фіналісти міського чемпіонату КВК

Лютий 27, 2013 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

25-26 лютого у глядацькій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка пройшли півфінальні ігри ХVІІ Відкритого міського чемпіонату КВН серед молодіжних команд, який організували і провели відділ сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради та Молодіжна рада при виконкомі міської ради.


За путівки до фіналу міського чемпіонату КВН боролись команди:
«ТНТ» (Кіровоградська льотна академія НАУ),
«Большие города» (Академія митної служби України, м. Дніпропетровськ),
«Без понтов» (СЗОШ І-ІІІ ст. №6, м. Кіровоград),
«Наивность» (Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка),
«Маленький Париж» (збірна м. Кіровограда),
«Сборная поколений» (м. Кривий ріг).
Оцінювало виступи команд компетентне журі –Колосова, редактор телеканала обласної телерадіокомпанії “Кіровоград“, капітан команд ФАЕ і «Чілійські перці» - трьохразових чемпіонів КВН; Олена Кваша, продюсер обласної телерадіокомпанії “Кіровоград“; Людмила Дорохіна, начальник відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради; Андрій Кур'ян, голова Молодіжної ради при виконкомі Кіровоградської міської ради; Павло Іванов, ведучий телепрограм обласної телерадіокомпанії “Кіровоград“. Глядачі гаряче підтримували команди, весело відгукувались на жарти та репризи. Веселий настрій, гумор два дні панували на сцені педуніверситету. За рішенням журі у фіналі зустрінуться команди: «ТНТ», «Наивность», «Маленький Париж».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool