Кіровоград: визначена «Краща спортивна вулиця» міста

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

21 червня на спортивному майданчику по вулиці Дунайській, 2 відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», депутатом Кіровоградської міської ради Вадимом Дригою, будинком культури «Масляниківка» та квартальним комітетом було проведено спортивне свято «Краща спортивна вулиця».

З привітальним словом до учасників заходу звернулись депутат Кіровоградської міської ради Вадим Дрига та заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов.
У змаганнях із восьми видів спорту взяли участь команди вулиць Дунайської, Криворізької, Маріупольської, Микитенка, Панфьорова, Верхньої Прирічної, Луганської та провулку Очаківського. Загадом у заході взяли участь 160 мешканців мікрорайонів Арнаутово, Масляниківка, Катранівка.
У напруженій боротьбі перемогу виборола команда вулиці Дунайської, друге місце завоювали представники вулиці Луганської, третє місце посіла команда вулиці Криворізької. Переможці і призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, спортивним інвентарем та солодощами від депутата Кіровоградської міської ради Вадима Дриги.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool