Кіровоград: візит правоохоронців у медколедж

Квітень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Відвідувати навчальні заклади обласного центру вже стало доброю традицією для кіровоградських правоохоронців, адже профілактична робота є одним із пріоритетних напрямів діяльності.

Чергову таку зустріч було проведено в рамках заходу «Проблема сучасності – шкідливі звички», який відбувся на базі Кіровоградського медичного коледжу імені Є.Й. Мухіна.
Основна мета зустрічі – профілактика та недопущення вживання молоддю наркотичних речовин та алкоголю.
Участь в обговоренні актуальної проблеми взяли лікар-нарколог, завідуюча відділенням №3 Комунального закладу «Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру» Тетяна Гуренко, начальник штабу Кіровоградського міськвідділу міліції Олександр Коломоєць, представники волонтерського руху та духовенства.
Слухачам було роз’яснено саме поняття шкідливих звичок і те, як алкоголь, тютюнопаління та наркотики згубно впливають на здоров’я людини. Присутні мали можливість переглянути відеосюжети на дану тематику.
Начальник штабу Кіровоградського міськвідділу майор міліції Олександр Коломоєць, який представляв на зустрічі правоохоронні органи, у своєму виступі розповів про види відповідальності за порушення чинного законодавства в сфері обігу наркотичних засобів. Також навів приклади з повсякденної діяльності працівників міліції у цьому напрямку роботи.
Особливий інтерес у присутніх викликала розповідь про недопустимість вчинення медичними працівниками порушень щодо обігу наркотичних речовин.
У ході бесіди студенти не залишалися сторонніми слухачами, а брали активну участь в обговоренні питань, що стосуються вирішення проблеми наркоманії у нашому суспільстві.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool