Кіровоград: виїздне засідання у виправній колонії

Червень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

6 червня відбулося виїзне засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради в Кіровоградській виправній колонії №6 під головуванням керуючої справами виконкому Лідії Єльчанінової.

Комісія розглянула питання щодо умовно – дострокового звільнення засуджених та про заміну невідбутої частини строку покарання більш м’яким.
Начальник установи Юрій Єрмоленко проінформував членів комісії про діяльність закладу, ознайомив з тими питання, над вирішенням яких, працює колектив. Комісія ознайомилися з комунально-побутовими умовами утримання засуджених, умовами праці та соціально-культурною сферою.
Члени спостередної комісії відзначили, що керівництвом установи здійснюються заходи щодо покращення побутових умов засуджених: збудовано душові кабіни на промисловій зоні, проведено сучасний ремонт їдальні для засуджених, значна увага керівництвом закладу приділяється духовному вихованню засуджених.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool