Кіровоград: Вітання з Днем журналіста

Червень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1728 | Коментарі: 0

Привітання до свята: 6 Червня професійне свято - День журналіста

Шановні журналісти!
Від імені всього колективу дорожньої галузі Кіровоградщини та від себе особисто щиро вітаю вас з професійним святом!
Ваша робота нелегка, небезпечна,та саме завдяки їй кожен з нас щоденно робить свій вибір. Ви доносите людям інформацію, без якої суспільство не могло б нормально функціонувати. Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті. Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність.
Саме ви, журналісти, доносите до людей те, що робимо ми, дорожники. Колись критикуєте нас, колись підтримуєте, але ніколи не залишаєтеся осторонь. Від вашої особистої позиції, від вашого орієнтування у галузі про яку пишете, залежить оцінка суспільства та його сприйняття реальності. Ви ті, хто формує свідомість.
Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов’язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту.
Будьте завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві. Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді і справедливості, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя і здоров’я на довгі-предовгі літа.
Гострого та об‘єктивного вам пера!
З повагою,
начальник Служби автомобільних доріг
у Кіровоградській області
Сергій Поліщук


Шановні працівники засобів масової інформації!
Від імені керівництва УМВС в області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята –
Дня журналіста України!
Ви одними з перших дізнаєтесь і розповідаєте про події та новини у різних сферах життя, верстаючи літопис для майбутніх поколінь. Вашій думці та слову довіряють тисячі людей, що покладає на кожного журналіста особливу відповідальність.
Загалом через засоби масової інформації ми отримуємо своєрідний зворотній зв’язок, який допомагає краще зрозуміти проблеми один одного і спільно знайти шляхи їх вирішення.
Нехай майстерність, талант та принциповість завжди залишаються провідними рисами Вашої професії. Натхнення, удача та творчий азарт будуть постійними супутниками щоденної праці.
Бажаємо невичерпних сил та енергії, здоров’я і благополуччя Вам та Вашим рідним!
Зі святом Вас!

З повагою
начальник УМВС України
в Кіровоградській області А.І. Вітюк


Шановні журналісти !

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня журналіста !

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, незаангажованих поглядів, сміливих проектів і нових висот на ниві
вітчизняної журналістики.
Нехай сенсації, які Вам доводиться висвітлювати,
будуть добрими, новини – позитивними,
газетні статті та телевізійні репортажі – яскравими,
гонорари – високими, а життя – гідним!
Хай Ваші публікації та репортажі завжди будуть злободенними, допомагають у вирішенні життєво важливих проблем, доходять до сердець людей, а журналістська праця постійно служить добру, утвердженню демократії і справедливості,
миру і злагоди в суспільстві.
Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово.
З професійним святом Вас!

З щирою повагою

від колективу Кіровоградського
обласного художнього музею

Директор музею Тетяна Ткаченко


Шановні журналісти! Від імені всього колективу дорожньої галузі Кіровоградщини та від себе особисто щиро вітаю вас з професійним святом! Ваша робота нелегка, небезпечна,та саме завдяки їй кожен з нас щоденно робить свій вибір. Ви доносите людям інформацію, без якої суспільство не могло б нормально функціонувати. Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті. Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Саме ви, журналісти, доносите до людей те, що робимо ми, дорожники. Колись критикуєте нас, колись підтримуєте, але ніколи не залишаєтеся осторонь. Від вашої особистої позиції, від вашого орієнтування у галузі про яку пишете, залежить оцінка суспільства та його сприйняття реальності. Ви ті, хто формує свідомість. Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов’язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту. Будьте завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві. Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді і справедливості, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя і здоров’я на довгі-предовгі літа. Гострого та об‘єктивного вам пера! З повагою, начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool