Кіровоград: вітання секретаря міської ради

Вересень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1139 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

20 вересня місто відзначає своє 260-річчя.
Ювілейна дата - данина пам'яті нашим предкам, які упродовж століть, від часів фортеці Святої Єлисавети, розбудували рідне місто, заповідали берегти і примножувати його славу та традиції.
Сьогодні Кіровоград — історичний, сучасний, економічний і культурний центр України. Це місто з відомими на весь світ науковими та педагогічними здобутками, батьківщина професійного театру, столиця української народної хореографії. У нашому місті розвинена промисловість, її вироби відомі усьому світу. Кіровоград - це місто, де працюють найкращі педагоги, медики, талановиті митці та літератори, працівники робітничих професій, тут здобуває освіту студентська молодь - наше майбутнє.
Кіровоградці завжди цінували і вшановували видатних людей, які своїми здобутками прославляли рідне місто, робили його привабливішим.
Ось і сьогодні Кіровоградська міська рада присвоїла звання почесного громадянина міста Кіровограда нашому земляку заслуженому архітектору України, члену Національної спілки архітекторів України Віталію Кривенку.
На території нашого міста дислокуються елітні військові частини та сформовані батальйони самооборони внутрішніх військ, які сьогодні воюють на сході України та проявляють зразки військової доблесті та небачений героїзм.
Ювілейну дату ми відзначаємо у важкі часи, на сході країни тривають запеклі бої за єдність та незалежність України. Гинуть молоді хлопці, тому влада зобов'язана зробити все, аби хоча б частково пом'якшити біль та страждання рідних і близьких в ім'я тих, хто загинув за Україну, за її кращу долю, за нас із вами.
Шановні кіровоградці! Нехай, не зважаючи на тяжкі часи, які нині переживає наш народ, цей день принесе у кожну кіровоградську родину щастя і добро, любов та злагоду, віру у краще майбутнє. Нехай у душі кожного з нас процвітає любов до рідного міста в ім'я соборної незалежної демократичної держави — України!

З Днем народження, рідне місто!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool