Кіровоград: виставка-паркан «Присадибна ділянка»

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

З давніх часів у свідомості людей рай пов'язувався з образом прекрасного саду, де людина без праці в будь-який час може знайти їжу і не піддається ніяким небезпекам.

 Насправді, ж кожен, у кого є дачна ділянка, не тільки відпочиває у власному саду, насолоджуючись вирощеними своїми руками плодами, а й повинен постійно на ній працювати. Ця улюблена багатьма праця й зумовлює потребу нової інформації. Як підібрати грунт і добрива? Як правильно посадити квіткові та декоративні рослини? Які препарати використовувати для боротьби з хворобами та шкідниками?
Виставка-паркан «Присадибна ділянка» створена спеціально для користувачів, що мають присадибні ділянки і бажають мати гарний сад або великий врожай. В ній зібрані видання відділу абонементу темою яких є садівництво, городництво, ландшафтний дизайн, прикраса саду. У книгах та журналах ви знайдете інформацію про сад і город, про різноманітні якості плодів, зокрема лікувальні, про те, як створити сад для себе не лише на земельній ділянці, а й у квартирі, на балконі, навіть на одному дереві, та про інші «дива».
Ким би ви не були за професією, яким би життєвим досвідом не володіли, виставка-паркан «Присадибна ділянка» допоможе вам отримати зі своєї невеликої ділянки землі більший врожай ягід або фруктів, зайве відро картоплі тощо.
Отож – ходімте в сад…, який знаходиться в ОЮБ ім. О.М.Бойченка

.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool